Lash Bar

De Lash Bar staat voor rust, reinheid, deskundigheid en kwaliteit. Het is een plek waar een ieder behandeld kan worden door onze ervaren wimperspecialist. Het ambitieuze en gepassioneerde team van de Lash Bar geeft advies op maat, afgestemd op jouw wimper en wens.

De wimperspecialisten bij de Lash Bar zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de beautybranche. 

Bij de Lash Bar hebben we diverse behandelingen. We vinden het belangrijk om uw wimpers in optimale conditie te brengen en te behouden. Daarom werken we alleen met hoogstaande kwalitatieve producten tijdens onze behandelingen. In een persoonlijk adviesgesprek kijken we samen naar een goede behandeling afgestemd op jouw wimpers en wens(en). Onderstaand een overzicht van behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt: 

Lash Volume Lift

De Lash Volume Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven.

Het is een goed alternatief voor klanten die geen extensions willen of kunnen dragen. De wimpers kunnen daarnaast ook zwart geverfd worden voor een mooi mascara effect.

Lash Extensions

Wimperextensions zijn kleine haartjes die op je eigen wimpers geplakt worden. Dit zijn synthetische haartjes die kunnen variëren in dikte en lengte. Wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. Het is wel belangrijk dat de wimperextensions op de juiste manier geplaatst worden i.c.m. de juiste materialen.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen drie verschillende behandelingen namelijk One by one en Russian Volume of Mega volume.

Het verschil tussen deze techniek en de one by one is, dat er bij volume niet 1 wimperextension per wimper wordt geplaatst maar handgemaakte waaiertjes van ultra fijne wimperextensions of pre-fanned (voorgewaaierde) wimperextensions. Dit zorgt voor een diepe zwarte look en meer volume.

Brow Lamination / Browlift

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zitten.

Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes.
Het is absoluut niet schadelijk voor je wenkbrauwen. De Brow Lamination wordt altijd behandelt met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine en vitamine E.