Keune

Binnen onze salon werken wij met Keune Haircosmetics. Keune heeft veel verschillende professionele productlijnen, waardoor we altijd een product hebben dat past bij jouw haarsoort en hoofdhuid. Onze kappers zijn altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo ben jij zeker van een mooie coupe én een uitstekende verzorging.

Lief voor mens en planeet

Keune gelooft in een grote verantwoordelijkheid voor de planeet en de mens. Keune biedt onder andere eerlijke werkomstandigheden, wordt er nooit op dieren getest en de productie is volledig CO2-neutraal. De onderstaande logo’s laten zien dat Keune nog veel meer doet voor een duurzame wereld.

Knippen
Voor elke look kan je bij ons terecht. Elke hairstylist is getraind op elk type haar en van elke haarstylist kan je topkwaliteit verwachten. Als we jouw wensen hebben besproken, geeft de hairstylist een passend advies. 

 

Kleuringen
Voor elke look kan je bij ons terecht of het nou gaat om een uitgroei verven, enkelvoudige kleuring, high/-low lights of een uitgebreide Balayage, Ombre, Babylights kleuring. Onze kleurspecialisten zijn getraind op elk type haar en van elke haarstylist kan je topkwaliteit verwachten. Als we jouw wensen hebben besproken, geeft de hairstylist een passend advies. Bij een kleuring zit drogen altijd inbegrepen.

 

Omvorming (Permanent )
Permanent: Steil haar laten krullen heet permanent. Het is een zeer bekende methode die jouw steile haar laat krullen. Het doel van deze handeling is om het haar de krul aan te laten nemen die uw wenst. De vloeistoffen biedt maximaal hoofdhuidcomfort gedurende het proces en heeft een verbluffend resultaat.

Hoofdhuidmassage
Indien gewenst kunnen we tijdens de wasbehandeling jou voorzien van een ontspannende massage die de bloedsomloop stimuleert en de afvalstoffen versneld doet afvoeren. Deze massage duurt vijftien minuten. (Deze behandeling zit niet standaard bij een knipbehandeling inbegrepen). 

Verzorging
Haarmasker: Korte en ontspannende verzorgingsbehandeling waarbij het haarmasker inwerkt onder een warme, gestoomde handdoek. (Deze behandeling zit niet standaard bij een knipbehandeling inbegrepen).