PMU is het pigmenteren van de lederhuid. Dit wordt gedaan met een speciaal PMU apparaat. Het verschil met tatoeage is dat het pigment in de eerste huidlaag (lederhuid) wordt aangebracht en het resultaat daardoor niet blijvend is. Het resultaat gaat 1,5 tot 2 jaar mee en zal hierna geleidelijk vervagen. Hierdoor wordt het ook wel Semi Permanente Make-Up genoemd. Zowel het apparaat als de naalden die bij PMU worden gebruikt verschillen van de apparatuur bij tatoeage.
Tijdens de behandeling wordt het pigment met kleine bewegingen aangebracht en zorgt voor een natuurlijk effect. De behandelingen zijn veilig en worden uitgevoerd door een gecertificeerd en GGD gekeurd PMU specialist die gebruikt maakt van de allernieuwste apparatuur.

 

Waarom PMU?

Elke vrouw droomt van perfecte wenkbrauwen, lippen en/of een prachtige eyeliner! Helaas is niet iedere vrouw gezegend met mooie en volle wenkbrauwen en/of lippen. PMU is de oplossing! Daarnaast scheelt dit op dagelijkse basis een hoop tijd en energie. Je wenkbrauwen, ogen en lippen zien er op elk moment van de dag perfect uit.
In overleg bepalen wij tijdens de intake de gewenste vorm en kleur voor de wenkbrauwen, eyeliner en lippen.