Permanent Ontharen

De Urban Beauty Bar is dé specialist in 100% pijnloos en effectief ontharen. Met het gebruik van een revolutionaire techniek is onze Triple ICE Laser Diode de oplossing voor definitief ontharen! U wordt ten alle tijden behandeld door een van onze gediplomeerde huidexperts in onze sfeervolle salon in het hart van Rotterdam.

Definitief ontharen bij elk huidtype

Wilt u niet steeds maar weer scheren, waxen, harsen of epileren? Dan is het tijd voor de laserontharing. Bij de Urban Beauty Bar werken we met de Triple ICE Laser Diode om te ontharen. Deze zorgt voor een pijnloze ontharing waarmee ongewenste haargroei tot het verleden behoort.

Laserontharing voor elk huidtype

De Triple ICE Laser Diode is de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van ontharen. Het zorgt voor een effectieve ontharing en maakt een definitief resultaat mogelijk. Deze laserontharing is mogelijk bij elk huidtype, licht of getint, en elke haarsoort, licht en donker. De innovatieve laser i.c.m. de verkoelende kop, tot wel -8 graden Celcius, zorgt voor een pijnloze behandeling.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zorgt u er zelf voor dat de huid gladgeschoren is. Eenmaal in onze salon tekent een huidexpert dan vakjes op uw huid waarbinnen gelaserd zal worden. Die bevordert de werking van de laser en koelt gelijktijdig uw huid tijdens het ontharen. De huidspecialist zal dan de Triple ICE Laser Diode met een strijkende beweging over uw huid verplaatsen waarbij de laser heel veel pulsen ‘afschiet’. Hierdoor wordt uw huid geleidelijk aan opgewarmd en vernietigen de laserstralen de haarzakjes én het eiwit daarin. Dit maakt verdere haargroei onmogelijk en zorgt dus voor de definitieve ontharing.

Het resultaat 

Het resultaat van het ontharen met de Triple ICE Laser Diode is vrijwel altijd definitief maar kan wel per persoon verschillen, onder meer afhankelijk van huid- en haartype. Toch zijn de meeste van onze klanten vaak na 8 tot 10 lasersessies uitbehandeld. Dit is een indicatie zoals wij die ook aan onze toekomstige klanten geven. Echter, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Elk mens is immers uniek.

Werking

Met de TripleICE Laser Diode kunnen alle huidtypen, vrijwel pijnloos, behandeld worden zonder huidbeschadigingen op te lopen.  

Het laserlicht kan snel worden opgenomen door de melanine van het haar voordat het haarzakje en de schacht worden verwarmd en daarmee de oplossing voor zeer hoogwaardige permanente ontharingsbehandelingen. De tot -8 graden Celsius gekoelde behandelkop zorgt er namelijk voor dat de machine veilig met direct contact op de huid kan worden gebruikt. 

De TripleICE is Medisch CE gecertificeerd voor medisch gebruik.

 

 

Wij werken met zone prijzen.  De zones zijn onderverdeeld in 3 groottes en worden weergegeven in een prijs per sessie. Indien u meerdere zones wilt behandelen hanteren wij een kortingsprijs, zie onderstaande:

 

Zone Prijs per sessie Prijs i.c.m. meerdere zones Korting bij 6 sessies Korting bij 8 sessies Korting bij 10 sessies
Groot € 90,- € 80,- 5% 10% 15%
Middelgroot € 50,- € 45,- 5% 10% 15%
Klein € 25,- € 22,50 5% 10% 15%

Indien u kiest voor een abonnementsvorm hanteren wij een vast behandelplan. Onderstaand het behandelplan bij de diverse sessies i.c.m. een abonnement.

6 sessies => om de 8 weken 1 sessie

8 sessies => om de 6 weken 1 sessie

10 sessies => eerste 3 sessies om de 4 weken, daarna 7 sessies om de 6 weken

Zone Prijs per sessie Prijs voor 6 sessies Prijs voor 8 sessies Prijs voor 10 sessies Abonnement 12 maanden, 10 sessies, prijs per maand
Groot € 90,- € 513,- € 648,- € 765,- € 65,-
Middelgroot € 50,- € 285,- € 360,- € 425,- € 37,50
Klein € 25,- € 135,- € 180,- € 212,50 € 18,50
Zone Prijs i.c.m. meerdere zones Prijs voor 6 sessies Prijs voor 8 sessies Prijs voor 10 sessies Abonnement 12 maanden, 10 sessies, prijs per maand
Groot € 80,- € 456,- € 576,- € 680,- € 57,50
Middelgroot € 45,- € 256,50 € 324,- € 382,50 € 32,50
Klein € 22,50 € 128,25 € 162,- € 191,25 € 16,50
Zone - Groot
Borst/Buik
Gehele Rug
Gehele Armen
Bikinilijn + Schaamstreek of Brazillian
Gehele Benen
Zone - Middelgroot
Gelaat
Baard
Nek/Hals
Schouders
Oksels
Bovenarmen
Onderarmen
Bovenrug
Onderrug
Buik
Borst
Schaamstreek
Bikinilijn
Billen
Bovenbenen
Onderbenen
Voeten
Zone - Klein
Bovenlip
Kaaklijn
Wangen
Wenkbrauwen
Frons
Snor
Oren
Kin
Tepelhof
Bilnaad
Navellijn