Uitwendige verkleuringen van je tanden ontstaat meestal doordat kleurstoffen in het laagje tandplaque op je tanden dringen. Deze kleurstoffen komen in je mond door:

  • Synthetische kleurstoffen (M&M’s, fabrieksvoedsel, e.a.)
  • Natuurlijke voedingskleurstoffen (bietensap, karamel, e.a.)
  • Tannine in drankjes (koffie, thee, rode wijn, e.a.) Roken (sigaretten, sigaren, shisha pijp, e.a.)
  • Suikers en zuren
  • Medicijnen (antibiotica)

Wij bieden diverse behandelingen aan. Op basis van uw wens en advies vanuit onze specialisten kunnen we adviseren in de mogelijkheden. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de behandeling 1 keer per 3 tot 4 maanden te herhalen. 

Wij werken uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan dat maakt de behandeling zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

 

Voor en na de bleek behandeling kunnen uw tanden worden gepolijst. Een polijstpasta zonder fluoride wordt op uw tanden aangebracht met behulp van een borsteltje. Vervolgens worden uw tanden gepolijst.

Wanneer u voor de bleek behandeling kiest voor een Clean Polish behandeling word de opperlaag van de aanslag en tandplak verwijderd op een veilige manier. Wanneer de tanden goed zijn schoongemaakt krijgt u dubbel zoveel resultaat met de bleek behandeling.

De Super Polish behandeling geeft een glans en beschermlaag over het gebit na de bleek behandeling. Na de Super Polish behandeling houd u de witte kleur 2 tot 3 maanden langer aan.

Tandenbleken Tinten min Prijs
1 sessie van 25 min / touch-up 1-4 30 € 35,-
2 sessies van 25 min 2-6 60 € 60,-
3 sessie van 25 min 4-10 90 € 75,-
Polijsten min Prijs
Voor & na 20 € 25,-
Voor 10 € 15,-
Na 10 € 15,-