ProSkin 30 Expert Active |  € 69,-

In deze gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gaan we zonegericht te werk en ligt de focus op reinigen en het verwijderen van onzuiverheden. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van apparatuur, waaronder bijvoorbeeld Led licht, microdermabrasie & BT Micro.

 

ProSkin 60 Active | € 129,-

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en van apparatuur, waaronder bijvoorbeeld Led licht, microdermabrasie & BT Micro.

 

ProSkin Expert Active Cryo | € 154,-

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en van apparatuur, waaronder bijvoorbeeld Led licht, microdermabrasie & BT Micro. Tevens gebruiken wij onze CryoStar voor een natuurlijke facelift.