Red Light Photon Led huidverjonging

640 nm golflengte en 1,6 mm penetratiediepte

Het meest doordringende vermogen, het bevorderen van recycling en het verhogen van het zuurstofgehalte in het bloed, het activeren van cellen, het verbeteren van de energie-efficiëntie, het bevorderen van de proliferatie van collageen, het verbeteren van rimpels, het effectief behandelen van veroudering, huidontspanning, het verlichten van pijn en diepe opname van producten.

Blue Light Photon Led huidverjonging

423nm golflengte en 1 mm penetratiediepte

Bacteriën doden, huidreiniging, celactivering, herstel van verwondingen, bevordering van de samenstelling van proteïne-osseïne.

 

Geel licht Photon Led huidverjonging

Golflengte van 583 nm en penetratiediepte van 1-2 mm

Verbetering van de zuurstofwisselfunctie van de cel, bevordering van de circulatie van mirco, afbraak van pigment, bevordering van de afvoer van lymfeposities, genezen van ruwheid van de huid, rode vlekken en gebrekkige circulatie.

Groen licht Photon Led huidverjonging

532 golflengte en 0,5-2 mm penetratiediepte

Effectieve vermindering van melaninecellen, verminderde pigmentvorming, aanpassing van de functie van de huidklier, aanpassing van de functie van de huidklier, vermindering van excitatie van de vetklier.

 WAT IS LICHTTHERAPIE?

Omega light is het ledapparaat om ingewikkelde huidproblemen met het ledlicht op te lossen. Het vergemakkelijkt de regeneratie en kalmeert en lost huidproblemen op door licht met verschillende golflengten van 423 nm tot 640 nm te bestralen. Omdat het uitstekende en sterke speciale nabij-infrarood SMD LED-elementen met hoge helderheid gebruikt, produceert het uitstekende effecten. Omega light is het lichtbronbestralingsapparaat dat pijnloos en veilig de risico’s opvangt die nadelen zijn van algemene laserbehandelingen, zoals hitteschade en verouderende wonden.

 

LED biedt een volledig natuurlijke, niet-ablatieve methode voor huidverjonging. Het licht van de LED interageert met cellen en stimuleert ze om nieuwe collageen- en elastine bio-lichttherapie te produceren. Studies bevestigen dat dezelfde LED-energie kan worden gebruikt om de vorming van collageen te remmen,

Door de golflengten te manipuleren, kunnen cellen worden in- en uitgeschakeld.

 

Geel licht wordt gebruikt voor fotoverjonging.

Blauw licht wordt gebruikt bij de behandeling van acne.

Rood licht wordt gebruikt voor fotodynamische therapie,

Groen licht verminderen melaninecel, verminderd pigment

OMEGA LED-lichttherapie bevat 4 verschillende kleuren LED-therapielichten voor de behandeling van verschillende huidtypes