Huidverbetering, boost collageen, elastine & hyaluronzuur

Naast lichaambehandelingen biedt CryoDerma de revolutionaire natural facelift. Ook in dit geval zorgt kou voor de wederopbouw van huideigen cellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) en significante huidverbetering.

 • Verminder Fijne Lijntjes
 • Verstevig En Versterk de Huid
 • Natuurlijke Glow
 • Pijnloos & en Direct resultaat

Vet bevriezen onderkin,
verbeter de lichaamcontouren

 

De CryoDerma maakt het mogelijk om op vrijwel het gehele lichaam vet te verwijderen. Behandelingen zin pijnloos, veilig en geven direct resultaat. Binnen twee weken na een behandeling worden vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd.

 • Pijnloos, veilig, direct resultaat
 • Definitief Vetcellen Verwijderen
 • Niet Invasief
 • Compleet natuurlijke wijze

Huidverbetering, boost collageen, elastine & hyaluronzuur

 

Naast vet verwijderen is de CryDerma enorm effectief gebleken om de huid te verstrakken en verstevigen. Kou stimuleert de aanmaak van huideigen bouwstoffenen ook cellulite kan zichtbaar worden verminderd.

 • Direct Resultaat
 • Verstevig En Verstrak de Huid
 • Vertraag Huidveroudering
 • Strijk Cellulite Glad


WAT IS CRYODERMA?

CryoDerma is een veilige, geavanceerde methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren. Met de CryoDerma kunnen we elke behandeling aanpassen aan de unieke doelen van de patiënt. CryoDerma kan drie verschillende procedures uitvoeren: Slimming, Toning en de facelift. Patiënten die willen afvallen en vet verliezen, zullen hun resultaten geweldig vinden met CryoDerma Slimming. Tijdens uw afslankbehandeling past de CryoDerma gedurende de eerste minuten van de sessie gecontroleerde warmte op de huid aan.

Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. De kou bereikt cryolipolyse, de vernietiging van vetcellen bij blootstelling aan specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 0 en -4 graden Celsius. De gecontroleerde afkoeling van de vetcellen zal apoptose of vetceldood veroorzaken. Het vernietigde vet zal gedurende 14 dagen na uw procedure op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd .

Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een proces initiëren die bekend staat als de "thermische schok". CryoDerma Slimming wordt het best uitgevoerd bij mensen die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl. Als er gewichtstoename na de CryoDerma-Slimming behandeling plaatsvindt, kan dit de resultaten van de procedure ongedaan maken. CryoDerma Slimming is pijnvrij : patiënten vergelijken het met een intense massage. Behandelingen worden meestal binnen 60 minuten voltooid.

Ben je het beu om je cellulite te verbergen? Verminder de sinaasappelhuid met vertrouwen dankzij CryoDerna Toning. CryoDerma Toning stelt de huid bloot aan gerichte koude temperaturen, waardoor vernauwing ontstaat. Het gebied zal vervolgens verwijden, wat de doorbloeding zal verbeteren . Verbeterde doorbloeding zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen, wat de cellulite doet afbreken. Is ook goed in combinatie met de CryoDerma Slimming behandelingen.

Als u lichte tot matige tekenen van gezichtsveroudering hebt, zoals rimpels, laxiteit van de huid en volumeverlies, is een CryoDerma-gezichtsbehandeling een comfortabele manier om uw huidelasticiteit te verbeteren en uw jeugdvolume te herstellen. Tijdens een gezichtsbehandeling van CryoDerma wordt de huid blootgesteld aan gerichte koude temperaturen, waardoor de bloedsomloop verbetert. Je lichaam zal nieuw collageen produceren, wat voor een verjongend effect zorgt in de huid. Rimpels en grote poriën worden zichtbaar verminderd.

De resultaten van CryoDerma zijn onmiddellijk en indrukwekkend. Voor de beste resultaten raden we aan 5 a 6 tot soms wel 10 CryoDerma-behandelingen te doen. De behandelingen moeten ten minste 14 dagen uit elkaar liggen om uw lever in staat te stellen het afgebroken vet veilig af te voeren.

VOORDELEN VAN CRYODERMA

Onze klanten kiezen voor CryoDerma omdat:

 • De behandeling is zeer effectief . Zichtbare figuurverbetering al vanaf de eerste behandeling. Klanten verliezen centimeters van hun omtrek!
 • De behandeling is pijnvrij . CryoDerma Slimming elimineert vet en geeft je lichaam vorm op een non invasieve manier en zonder ongemak. De behandelingen worden comfortabel door gecontroleerde verwarming. Patiënten vergelijken de ervaring met een massage.
 • De behandeling kan worden aangepast . CryoDerma biedt een verscheidenheid aan vooraf ingestelde behandelingen die behandelaar in staat stelt om gericht te behandelen naar de wens van de klant.
 • De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Het behandelde gebied zal slanker, gladder en strakker zijn zodra je klaar bent met uw behandeling. De resultaten zullen blijven verbeteren, omdat het lichaam in de weken na CryoDerma nieuw collageen aanmaakt of de vetcellen afvoert. Binnen twee weken zijn de verbeteringen zichtbaar.
 • Resultaat is langdurig . Standaard gewichtsverlies en lichaamsbeweging veroorzaken alleen dat bestaande vetcellen krimpen. Met CryoDerma is het mogelijk om vetcellen wel te elimineren uit het lichaam. Bij Toning zal de toename van de collageenproductie de gezondheid van de huid verbeteren. Klanten die een gezonde levensstijl hebben en een goede huidroutine hebben, zullen langdurig genieten van de resultaten van hun CryoDerma behandeling.